SMS-Zeleni ZA uzakonitev uporabe konoplje

Na policah lekarn in trgovin je že danes ogromno proizvodov, ki so bolj škodljivi od konoplje in lahko v primeru zlorabe povzročajo hujše posledice za zdravje ali celo smrt. SMS-zeleni smo edina stranka, ki podpira predloge zakonov, ki bodo omogočili zdravljenje s konopljo.SMS-Zeleni za uzakonitev uporabe konoplje


SMS Zeleni smo veseli nevladne pobude Slovenskega konopljinega socialnega kluba in predlogov zakonov, s katerimi bi dovolili izbiro posameznika o načinu zdravljenja in dovolili uporabo konoplje v zdravstvene in industrijske namene.
Slovenija je na področju alternativne medicine med najbolj radikalnimi državami v svetu. Homeopatska zdravila so bila Slovencem do nedavnega dosegljiva le v lekarnah z druge strani meje, enako pa je z drugimi oblikami, ki odstopajo od uradne medicine.Sklop treh zakonov bo omogočil, da se lahko posameznik sam odloči o načinu zdravljenja in za lastne potrebe (a ne za prodajo!) goji katerokoli rastlino. Dodatno bo sklop zakonov omogočil uporabo neuporabljene zemlje v ekološke namene.V SMS-Zelenih opozarjamo, da je že danes na policah trgovin in lekarn ogromno proizvodov, ki lahko povzročajo odvisnost, v večjih količinah pa tudi smrt in so tako bistveno nevarnejši od naravno pridelane konoplje.SMS Zeleni smo tudi edina politična stranka, ki se je odzvala na nevladno pobudo, s čimer le potrjujemo, da smo SMS-Zeleni, kot člani Evropskih Zelenih naravna vez med civilno družbo in institucijami oblasti.


SMS Zeleni zato pozivamo državljanke in državljane Republike Slovenije, da s podpisom podprejo sklop treh zakonov, ki bo omogočil uporabo konoplje v industrijske in zdravstvene namene. Podpis lahko overite na vseh upravnih enotah do 12. Decembra in jih pošljete na naslov: Društvo SKSK, Slovenski konopljin socialni klub, Kunaverjeva 6, 1117 LJUBLJANA ali vročite enemu izmed aktivistov SKSK, za obravnavo v Državnem zboru RS pa jih bo potrebno zbrati vsaj 5.000.
V Mariboru, 13.11.2013Igor JURIŠIČ, predsednik SMSGalerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information