Zakaj BORUT PAHOR

PRVIČ IN MOGOČE ZADNJIČ imamo v Sloveniji priložnost izbrati za predsednika človeka, ki ceni vsakega izmed nas in mu pokaže naklonjenost ne glede na starost, njegovo delo, socialni in družbeni položaj. Skozi politično pot je pogosto pokazal zanimanje za problematiko mladih in aktivno zavzemanje za njihovo reševanje. Tudi v kampanji je aktivno sodeloval pri projektih, ki jih razvijajo mladi ljudje. Njegova naklonjenost zbuja mladim optimizem, jim daje voljo in nov zagon. To je pomembno zlasti v časih, ko nekateri mladi ne vidijo več prihodnosti v Sloveniji. Borut Pahor ve, da so mladi tisti, ki morajo čutiti, da predsednik spodbuja njihov navdih, inovativnost in pošteno delavnost. To izžareva tudi sam. To najbolj potrebujemo in zato pozivamo mlade, da pokažejo, da jim je še kako mar za svojo in s tem prihodnost Slovenije ter odidejo na volišča in zaupajo glas Boruti Pahorju. Skupaj bomo uspeli mladi, zeleni in Borut Pahor.

Največja težava Slovenije je, da ne zmoremo stopiti skupaj in našo zeleno Slovenijo popeljati v čudoviti danes in še lepši jutri. Realnost je takšna, da nas želita vodji največjih parlamentarnih strank skregati in to razpoko praktično vsak dan poglabljata, da bi lahko delila kar ustvarimo vsi skupaj. Oba protikandidata na predsedniških volitvah pa sta prevelika »navijača« vsak svoje stranke, da bi lahko dosegala, da bi se končno začela dogovarjati v dobrobit Slovenije. Edini kateremu lahko to uspe je Borut Pahor. Njegovo povezovanje je ISKRENO in POŠTENO MIŠLJENO. Njegova volilna zmaga bo pomenila konec razklanosti, ki nas ovira v doseganju lepšega vsakdana. Z izvolitvijo Boruta Pahorja bi naredili pomemben korak h KONCU IDEOLOŠKE DELITVE.  Z njegovim vstopom v predsedniško palačo bo konec politike »na nož oziroma v boksarskih rokavicah.« Državljanke in državljani ne rabimo politikov, ki se ne pogovarjajo. Nujno rabimo, da vso energijo usmerimo v delo, izobraževanje in uživanje zaslužene pokojnine.

Ker imamo neposredne predsedniške volitve je prav, da je predsednik človek iz ljudstva, ne pa človek izza katedre, ki se najboljše počuti, če lahko predava poslušnim. Za rešitev iz socialne krize rabimo čustveno inteligentnega predsednika.

Borut Pahor je ISKREN in POŠTEN politik. Ni kandidat gospodarskih elit. Slednje se celo trudijo, da bi obupal in se umaknil iz politike, ker jim njegova neupogljivost predstavlja oviro. Nič ne prepisuje svojega premoženja na družinske člane in v vseh teh letih, ko ga poznamo iz televizije niso o njem nikoli govorili, da bi kaj vzel, kot se govori za veliko drugih. Vidi se mu, da ima rad ljudi in da bi rad delal dobro za vse nas, predvsem za t. i. malega človeka.


SMS ZELENI je prepričana, da bo Borut Pahor zastopal vse državljanke in državljane in Slovenijo z največjim žarom in ponosom.

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information