Dragan Djukić: Ne nasedajmo več izpetim obljubam politikov! Čas je za zeleni preboj!

za-zeleni-preboj

 Dragan Djukić je predstavil svojo kandidaturo za poslanca v Državnem zboru. Javno je pozval volivke in volivce, da tudi v času predčasnih volitev podprejo mlade in zelene na listi SMS ZELENI in obkrožijo številko 5. Na predstavitvi v Medvodah je bil prisoten tudi mag. Blaž Kavčič, predsednik Državnega sveta in član SMS – ZELENIH.

Dragan Djukić je že tri mandate občinski svetnik v Občini Medvode, zato je njegovi delo sokrajanom dobro poznano. ”Kadar se človek ukvarja s politiko in upravljanjem z javnimi sredstvi, mora vedno imeti v mislih uveljavljanje javnega interesa in dobrobit tistih, ki jih predstavlja, torej državljank in državljanov Republike Slovenije,” je povedal kandidat na listi SMS ZELENI.


“Na prvih predčasnih Državno Zborskih volitvah 4. decembra bomo odločali o svoji lastni usodi. Ne zapravimo spet te priložnosti, ki se nam ponavadi ponuja na vsake štiri leta. Odločimo se na osnovi tega, kar želimo, da se nam zgodi, ” je komentiral kandidat na listi SMS ZELENI.


Mag. Blaž Kavčič je podprl kandidaturo Dragana Djukića in povedal, da se na listi SMS ZELENI povezuje v partnerstvo pet političnih strank: Demokratska stranka Slovenije, Zelena koalicija, Krščanski socialisti Slovenije, Zveza za Primorsko in Stranka mladih - zeleni Evrope ter mnoga gibanja in nepovezani posamezniki.

Stranka mladih - zeleni Evrope je v predvolilni koaliciji uspela združiti več strank, kar je dokaz, da je sodelovanje in povezovanje v Sloveniji možno in v teh težkih časih tudi nujno potrebno. “Dovolj je bilo razprtij in podtikanj, potrebujemo povezovanje in državotvorno držo novih, neomreženih obrazov,” je še dodal Dragan Djukić.

“Kandidatke in kandidati na listi SMS ZELENI s svojim zelenim programom in novimi obrazi prinašamo alternativo dosedanjim vzorcem zgrešenega političnega vodenja za spremembe na področju vodenja in upravljanja države. Iskreno želimo to državo hitro popeljati iz krize, ki je umetna in jo ne potrebujemo. To želimo in zmoremo. Koliko nam bo uspelo je v veliki meri odvisno od vaših glasov 4. decembra. Dajte nam priložnost in postavite nas na preizkušnjo. Pridite na volitve spet in obkrožite številko 5 zase in za boljši svet.” Je volivke in volivce pozval Dragan Djukić. Za zeleni preboj!

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information