Podražitev prevozov je pravno nevzdržna

 

DSC07244Mag. Tomaž Ogrin in Miha Jazbinšek, mestna svetnika in kandidata na listi SMS ZELENI, menita, da je podražitev linijskih prevozov pravno nevzdržna, zato bosta zahtevala razveljavitev sprejete podražitve. SMS - ZELENI in vsi kandidati na listi, v 3. in 4. volilni enoti, podpiramo nadaljnje angažiranje zato bomo nadaljevali z zbiranjem podpisov.

Mag. Tomaž Ogrin, mestni svetnik in kandidat na listi SMS ZELENI je komentiral včerajšnje glasovanje v Mestnem svetu: ” Odločitev za podražitev je bila sprejeta z glasovanjem na pamet. Podražitev je bila sprejeta, zgolj zaradi premoči Jankovićeve liste, saj je podražitev podprlo 21 svetnikov, 17 jih je bilo proti, kar je eden izmed najtesnejših rezultatov”.

Na seji ni bilo slišati nobenega protiargumenta stališču Mihe Jazbinška, objavljenem v materialu za sejo (10. točka) https://fynestuff.com/kuwait-dating-app-free/">hook up winch. “Argumentom ni ugovarjal niti župan niti strokovna služba mestne uprave, kaj šele, da bi jih ovrgli, kar pomenim, da je Mestni svet obravnaval in sprejel pravno nevzdržno odločitev o podražitvi linijskih prevozov JP LP, to pa meče slabo luč na verodostojnost svetnikov županove liste,” je še komentiral mag. Tomaž Ogrin.

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information