Odprta hišica za posebne koprske ' brezdomce'

Bat house 291111 002

Franc Malečkar, kandidat na listi SMS ZELENI je današnji dogodek komentiral z besedami: "z današnjo okoljsko pobudo smo pozvali državljane, da bi se vprašali ali pomagamo rešiti problem brezdomstva, tj. siromašenja ljudi, da ostanejo brez »toplega objema«, v katerem bi vzgajali otroke, ustvarjali?"

Franc Malečkar je tudi ponudil odgovor: "tako, da naredimo zavetišča? Ali ni bolje ustvariti pogoje, da do tega ne pride? Ali smo si to želeli ob navdušenem prehodu iz enoumja v demokracijo, ki je izpadla kot brezumje? Nismo mogoče v tem položaju, ker smo se dali prepričati narodovim izdajalcem? Ali nas ne rešitve, ki nam jih, v obliki vedno bolj primitivnega kapitalizma, razčlovečenja in odvzemanja demokratičnih-civilizacijskih pridobitev, ponujajo oblasti želji diktatorji 21. stoletja, pehajo v vedno hujšo revščino? Torej obstajajo drugačne rešitve, kot je udinjanje brezvestnežem!"

 

"Z Akcijo postavitve hišice za netopirje v Kopru, sem želel opozorili na problem neodgovornega obnašanja do naših sodržavljanov, ki predstavljajo tretjino vrst sesalcev v naši državi. Netopirji nalovijo po 3000 komarjev/na noč in nam pomagajo vzdrževati sonaravni razvoj, mi jih nagradimo z zastrupljanjem, iztrebljanjem, odvzemanjem domov.." je zbranim novinarjem in zainteresirani javnostio kaciji povedal Franc Malečkar.

 

Z akcijo domov za brezdomce so na fasadi poslovne stavbe KZ Agraria postavili hiško za netopirje. "Pozivamo sodelujoče na volitvah, da si odtržejo 20 Evrov, kolikor je stala, in, po zgledu občine Fiume Veneto, postavijo na javne stavbe take domove netopirjem, stare prijatelje, na katere smo pozabili" je še povedal Franc Malečkar

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information