Janez Vencelj za zeleni preboj tudi v Prlekiji in Pomurju

 

janez-vencelj 122959316205

foto: prlekija-on.net

Na novinarski konferenci se je javnosti in novinarjem predstavil Janez Vencelj, kandidat na listi SMS ZELENI v 8. volilni enoti, 3. okraj, ki zajema občine Ljutomer, Križevci pri Ljutomeru, Veržej in Razkrižje.

Kot poslanec se bo zavzemal, da se v čim večji meri uresniči program Stranke mladih – zeleni Evrope ter za uresničitev lastnih idej in prepričanj. Zavzemal se bo za pravno državo in sprejemanje zakonodaje, ki jo je možno izvrševati tudi v praksi. Trudil se bo, da postane država bolj prijazna do kmetijstva in malih ekoloških kmetij. Na področju javnega zdravstva pa bo zahteval, da je to enako dostopnim vsem ljudem in pod enakimi pogoji.

Velik del njegovega dela bo predstavljalo sodelovanje z lokalno skupnostjo in seveda razvijanje dobrih odnosov poslancev z župani v regiji. Trudil se bo za boljši razvoj Prlekije, Pomurja in Slovenije. Pri tem se bo posebno pozornost posvečal uspešni realizaciji izgradnje pomurskega vodovoda, s strani lokalne skupnosti podprtim občinskim prostorskim načrtom, izgradnji infrastrukture, tudi na podeželju,

Janez Vencelj je še povedal:" Državni zbor bo zame delal dobro, ko bo sprejel manj obširno, vsem razumljivo zakonodajo in nato spremljal, ali se ta zakonodaja izvaja. Danes se v državnem zboru sprejema zakonodaja površno, po hitrih postopkih, nerazumljivo tudi piscu, dvoumno, pisano na kožo posameznikom, sprejemajo se spremembe še preden prične zakon veljati. S tem med ljudmi povzročijo le zmedo, neizpolnjevanje, jezo in vedno daljše postopke na sodiščih".

 

Janez Vencelj je diplomirani varstvoslovec, podžupan Občine Ljutomer in upokojeni policijski inšpektor. Je tudi čebelar,  podpredsednik Čebelarskega društva Ljutomer in član Upravnega odbora Čebelarske zveze Slovenije ter član Komisije za odlikovanja pri Čebelarski zvezi Slovenije.


ZA ZELENI PREBOJ TUDI V PRLEKIJI, POMURJU IN SLOVENIJI

Več o dogodku si lahko pogledate na spodnji povezavi:

https://healthadvocateday.com/can-you-monetize-a-dating-website/

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information