Ljubljana zbira podpise proti podražitvi prevozov in za zaščito otroških igrišč

https://myanmar9.com/

SMS ZELENI v Ljubljani zbiramo podpise proti podražitvi avtobusnih prevozov in za zaščito otroških igrišč v Ljubljani. SMS - ZELENI smo odločno proti napovedani podražitvi linijskih prevozov JP LPP v Ljubljani, ki jih želi vsiliti Mestna občina Ljubljana. Podpiramo pobudo mestnih svetnikov MOL Mihe Jazbinška in mag. Tomaža Ogrina, kandidatov na listi SMS ZELENI na volitvah za Državni zbor 2011. Skupaj s preostalimi kandidati na listi SMS ZELENI, v Ljubljani in okolici, smo začeli zbirati podpise podpore proti napovedani podražitvi. Na pobudo nekaterih civilnih iniciativ v Ljubljani, smo prav tako začeli javno zbirati podpise za ohranitev površin, namenjenih otroškim igriščem, v Ljubljani.

 

Mestna svetnika MOL, Miha Jazbinšek in mag. Tomaž Ogrin, sta na zadnji seji Mestnega sveta MOL podala predlog za odstranitev napovedane podražitve z dnevnega reda in nadaljnje obravnave saj naj bi bila napovedana podražitev nelegalna. Kandidatke in kandidati na listi SMS ZELENI,smo začeli zbirati podpise podpore, ki jih bomo predali županu Mol saj menimo, da je načrtovana podražitev nepotrebna in v nasprotju z javnim interesom.

 

Dogodek v središču Ljubljane je bil je namenjen tudi javni podpori in predstavitvi problematike uničenja otroških igrišč, ki ji nasprotuje več Ljubljanskih civilnih iniciativ za ohranitev namembnosti otroških igrišč. Nedavni dogodki, ki jih lahko spremljate na spletni strani cute dating quotes for herhttps://buildmuscleswomen.com/ so Ljubljančane, združene v civilni pobudi, spodbudili, da so se povezali s Stranko mladih - zeleni Evrope, ki zagovarja interese ljudi in okolja.

Verjamemo, da bomo skupaj zaščitili javni interes pred podražitvijo linijskih storitev in pred uničenje otroških igrišč v Ljubljani.

 gibson dating by serial number

Na dogodku so bili prisotni tudi kandidati na listi SMS ZELENI v 3. in 4. volilni enoti:

EVA ČERNIGOJ, SEBASTIAN ZALAR ROK ZULIĆ, ANDREJ MAGAJNA, MAG. JORG HODALIČ, MIHA JAZBINŠEK, mag. TOMAŽ OGRIN, DRAGAN DJUKIĆ, mag. DARJA DELAČ FELDA; BOJKO JERMAN; URŠA JAZBINŠEK; MARKO FEMC; VOJKO KOGEJ; HARIS TAHIROVIĆ; MATEJA SAKSIDA; BARBARA BEDENK; mag. ROBIN DEWA in FRANC ČERNAGOJ.

 

 

 

 

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information