"TUDI PO VOLITVAH BO VROČE" pravi Vili Kovačič

https://kaptiveaudio.com/

Predsednik Civilne iniciative https://elliotrothmusic.com/ Vili Kovačič, ki je hkrati kandidat na listi SMS Zeleni za poslanca v Šoštanju in Velenju kandidira poz zaporedno števiko 7, je na posvetu v Centru Evropa, najavil dvojni referendum za čas po volitvah:
a)    zakonodajni proti zakonu o poroštvu
b)    posvetovalni proti izgradnji TEŠ 6 in

Napovedal je tudi, da je bila že vložena tožba proti informacijski pooblaščenki zaradi oviranja dostopa do informacij. Javnosti in medijem pa je najavil, da bo sledila še odškodninska tožba proti vodstvu HSE, zaradi škode, ki jo povzročajo.   

Vili Kovačič je komentiral: "najava naših aktivnosti je dobila podporo prisotnih 6 strank, ki so bile tudi prisotne na našem dogodku." "KADAR ARGUMENTI NE ŠTEJEJO JIH JE TREBA UVELJAVLJATI PO REFERENDUMSKI IN PO SODNI POTI" je še dodal kandidat na listi SMS ZELENI.

"Na srečanje so prišle stranke SMS-Zeleni, Zares-socilalno liberalni, NSi-Nova Slovenija, SEM-Stranka enakih možnosti, Krščanski socialisti in SNS-Slovenska nacionalna stranka. Pisno podporo usmeritvi Davkoplacevalcev pa je že predhodno dala tudi DSD - Demokratična stranka dela Franca Žnidaršiča. Iz neznanih razlogov je manjkala stranka TRS, ki se sicer zavzema za trajnostni razvoj.  Od »večjih« strank ali list ni bilo nikogar, temu problemu se žal zelo radi izogibajo, ali pa ponujajo neuporabne »Sizifove« rešitve, ki ličijo na uganko: kako pasto, ki je ušla iz tube spraviti nazaj vanjo" je srečanje komentiral Vili Kovačič.

Srečanje je minilo v prepričanju, da se TEŠ 6 da in mora ustaviti in uveljaviti nadomestno rešitev z blokoma 4 in 5.  
 

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information