Primorci obkrožite št. 2 za listo SMS ZELENI

free dating sites in aurangabad maharashtra

Zveza za Primorsko, Stranka mladih – zeleni Evrope, Demokrati Slovenije, Zelena koalicija in Krščanski socialisti Slovenije so danes predstavili skupno listo kandidatov za predčasne volitve v 2 VE / na Primorskem. Lista bo na glasovnicah na drugem ( 2 ) mestu!

Lista SMS ZELENI kandidira v vseh volilnih enotah in okrajih po Sloveniji. Kandidatke in kandidati prinašajo zeleno politiko za drugačno. človeku in naravi bolj prijazno prihodnost. Za ZELENI PREBOJ!

Glavni tajnik ZZP Aleksander Lemut je izpostavil, da so na listi odlični posamezniki, ki so strokovnjaki na svojih področjih. Lista je posrečena kombinacija mladosti in izkušenj, uspešnih gospodarstvenikov, šolnikov, kulturnih delavcev do najmlajše, absolventke psihologije.
Predsednik ZZP Pavel Gregorčič je predstavil strankin volilni program : Državo državljanom – Primorsko Primorcem! Program predstavlja odločenost po drugačnem načinu vodenja države. Predvsem pa racionalnega in razvojnega trošenja javnega denarja po tretjinah med občinami, novoustanovljenimi pokrajinami in državo! Izpostavil je tudi skrb Primorcev za ohranitev slovenskega jezika in prav zato so simbolično na listi kar dve profesorici slovenskega jezika: Martina Kenda v Tolminu in Magdalena Svetina Terčon v Sežani.
Podpredsednik Stranke mladih – zeleni Evrope Uroš Brežan je predstavil skupen programski dokument Za zeleni preboj in še posebno izpostavil skrb za odpiranje novih „zelenih“ delovnih mest. Izpostavil je tudi pozitivno energijo, ki vlada v edini pravi koaliciji petih strank na letošnjih volitvah. Očitno so to spoznali tudi volivci, saj zadnje javnomnenjske raziskave kažejo na uspeh in preboj v slovenski parlament.

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information