Na volitve skupaj z Demokrati Slovenije

https://breathetokyo.jp/V prostorih Stranke mladih – zeleni Evrope sta Mihael Jurak, predsednik Demokratov Slovenije in mag. Darko Krajnc, predsednik SMS – ZELENI, podpisala sporazum o skupnem nastopu na državnozborskih volitvah. Uresničuje se pobuda SMS – ZELENIH o širšem povezovanju vseh tistih, ki verjamemo v spremembo na bolje z odgovornim eko-socialnim pristopom in rešitvami, ki jih ponuja zelena politika.

Mag. Darko Krajnc komentira: »sporazum o skupnem nastopu je nov korak na poti oblikovanja prave alternative vodenja Slovenije s pravimi, pravičnimi in odgovornimi rešitvami, ki jih obstoječa politika ne more ponuditi. Volivcem in volivkam želimo ponuditi najboljšo izbiro«.

Mihael Jurak, predsednik DS dodaja:« Demokrati Slovenije želimo, da je politika drugačna kot je. Želimo udejanjati kvalitetne spremembe. Prepričani smo, da je mag. Blaž Kavčič pravšnja oseba, ki bo z mladimi in demokrati popeljala koalicijo v državni zbor«.

Novinarske konference sta se udeležila tudi mag. Blaž Kavčič, SMS - ZELENI in mag. Sašo Murtič, podpredsednik DS. Podpredsednik DS je povedal, da je sorodnost programov SMS – ZELENI s programom Demokratske stranke, zadosten razlog za sodelovanje. »Prepričani smo, da je to dobra pot in da gre za združitev izkušenj, znanja in sposobnosti z mladim svetom, ki bo nadaljeval z novo paradigmo in poskrbel za uspešen razvoj Slovenije« je še dodal mag. Sašo Murtič.

Mag. Blaž Kavčičje zaključil:« vesel sem današnjega koraka, ki pelje v oblikovanje »Slovenske alternative«, katere jedro se širi. S tem podpisom verjamem, da oblikujemo ekipo za ustvarjalne spremembe, da bomo 04. decembra dobili mandat za spremembe v dobrobit državljanov. Spremebe, ki jih potrebujemo, bomo dosegli samo skupaj z motiviranimi državljani. Ključ do motiviranih državljanov pa je zaupanje, le to pa so dosedanji strankarski veljaki zaigrali«.

V Stranki mladih – zeleni Evrope z veseljem pozdravljamo dogovor o skupnem nastopu z Demokrati Slovenije na decembrskih državnozborskih volitvah. Po pridružitvi mag. Blaža Kavčiča, predsednika državnega sveta RS, je storjen nov korak na poti uresničevanja pobude o širšem povezovanju vseh tistih, ki verjamemo v spremembo na bolje z odgovornim eko-socialnim pristopom in rešitvami zelene politike.

Dogovor o skupnem nastopu z Demokrati Slovenije temelji predvsem na podobnih programskih izhodiščih, saj je programska politika Demokratske stranke Slovenije usmerjena k cilju ustvarjanja pozitivne družbene klime, tako da se vzpodbudi vse družbene potenciale za splošni napredek in razvoj. Dopolnitev z zeleno politiko predstavlja dobrodošlo programsko nadgradnjo za odgovorno, trajnostno in transparentno prihodnost nadaljnjega razvoja države.

 

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information