Potrjena lista kandidatov SMS ZELENI. ZA zeleni preboj!

morePotrjena lista kandidatk in kandidatov SMS ZELENI ter partnerjev za decembrske volitve ponuja sveža, kompetentna in neomrežena imena, ki bodo v Državni zbor RS prinesla drugačno, zeleno in socialno politiko. Kandidatke in kandidati na listi SMS – ZELENI se bodo javnosti in medijem predstavili na skupni novinarski konferenci v nedeljo, 13. novembra ob 17.00 uri, v M hotelu v Ljubljani.

Včeraj je potekalo tajno glasovanje članov sveta Stranke mladih – zeleni Evrope, kjer je bila potrjena lista izbranih kandidatk in kandidatov za poslance v Državni zbor. S skupnim nastopom kandidatk in kandidatov Demokratske stranke Slovenije, Zveze za primorsko, Zelene koalicije, Stranke mladih – zeleni Evrope ter nekaterih gibanj in posameznikov, na listi SMS – ZELENI, utrjujemo konsolidacijo demokratičnih in eko-socialnih političnih strank ter gibanj, ki zagovarjajo drugačen, človeku in naravi prijazen ter pravičen pristop k upravljanju Slovenije skozi zeleno politiko.

Kandidatke in kandidati na listi SMS – ZELENI bodo kandidirali v vseh volilnih enotah in okrajih po Sloveniji. Združeni na listi SMS – ZELENI, predstavljajo resnično alternativo za prihodnost Slovenije, ki mora biti neobremenjena od dosedanjih političnih ter kapitalskih elit in mrež.

Na listi kandidirajo, med drugim tudi mag. Blaž Kavčič, predsednik državnega sveta in zelene vlade, Vili Kovačič, okoljski aktivist, Haris Tahirovič, predsednik Zveze romske skupnosti Slovenije-Umbrella, Eva Černigoj, najmlajša občinska svetnica, Miha Jazbinšek, mestni svetnik in aktivist, Franci Rogač, pravljičar, mag. Aleš Suša, akademski glasbenik in ekolog, Vili Resnik, Andrej Klobasa, Miša Margan ter predsedniki partnerskih strank in gibanj.

Mag. Darko Krajnc dodaja: »na skupni listi SMS – ZELENI smo uspeli zbrati in motivirati prave ljudi za pošteno, strokovno, zeleno - socialno politično alternativo, usmerjeno k reševanju resničnih problemov ljudi, družbe in okolja, ne pa polnjenju računov elit in njihovih oprod.«

 

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information