Igor Jurišič - kandidat za Župana Maribora

Od najave kandidature do vložitve so minili le 3 delovni dnevi - tako učinkovito bo pod vodstvom župana Igorja Jurišiča delovala tudi občinska uprava.

V javnosti že nekaj mesecev poslušamo imena potencialnih kandidatov za župana Maribora, kar v veliki meri narekuje način delovanja Mestne občine Maribor, kjer prebivalci in podjetja včasih po nekaj mesecev čakamo na odgovore ali odločbe.

V Stranki mladih - Zeleni Evrope z današnjo vložitvijo kandidatur najavljamo dvig učinkovitosti in pohitritev postopkov na Mestni občini Maribor.

V Sloveniji ne poznamo primera, da bi v kateri Mestni občini od najave kandidature do vložitve minili zgolj 3 delovni dnevi, natančneje od 5.10.2018 od 11. ure, ko smo medijem predstavili kandidaturo in slogan kampanje NEMOGOČE JE LE ZAČETEK in 10.10. 2018 do 16. ure, ko so bile vse kandidature SMS-Zeleni tudi uradno vložene.

V času od najave pa do vložitve smo v seznam projektov v obdobju 2018-2022 dodali tudi nova doživljajska igrišča za najmlajše in postavitev (po vzoru Žalca) vinske fontane pred Hišo stare trte.

Stranka mladih - Zeleni Evrope je tako druga po vrsti, ki je vložila kandidaturo za župana in za mestni svet, prva, ki je vložila kandidaturo za svete mestnih četrti in četrta, ki je vložila kandidaturo za svete krajevnih skupnosti.

                                                                                                                                                                                                                                                        

Za mesto župana Maribora v imenu Stranke mladih - Zeleni Evrope kandidira Igor Jurišič

Listo za mestni svet sestavlja 45 (od 45 možnih) kandidatov, ki najbolj slikovito predstavljajo Maribor. Tako lista Stranke mladih - Zeleni Evrope združuje zdravnike, frizerje, avtomehanike, prostovoljne gasilce, upokojence, čebelarje, računovodje,...

V Stranki mladih - Zeleni Evrope smo presenečeni, da v Mariboru, kjer biva nekaj tisoč Romov, nimamo romskega svetnika in zato smo v svoje vrste vzeli tudi uglednega predstavnika romske skupnosti.

Stranka mladih - Zeleni Evrope je s kandidaturo prisotna v vsaki mestni četrti in krajevni skupnosti v Mestni občini Maribor.

Želimo in upamo, da bodo Mariborčanke in Mariborčani pozdravili takšno učinkovitost že pred volitvami in nam dali možnost, da bo tudi Mestna občina Maribor delovala tako učinkovito v mandatu 2018-2022 ob županovanju Igorja Jurišiča.

Galerija

Stranka mladih - zeleni Evrope
(SMS-ZELENI)
Rimska cesta 8, 1000 Ljubljana
gsm: +386 (0)31 55 66 26
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava na e-novice

1+2 =
Ime:
Epošta:

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information